Wie ben ik

Ik ben Isabelle, trotse mama van Jade en Ruby en partner van Geert Lammertyn.

Ik ben geboren te Blankenberge en woon momenteel in Oostende (Raversyde). Ik woon op 5 minuutjes wandelen van strand, zee en duinen en ik vind dit geweldig! Ik weet echter niet of dit ook mijn eindbestemming is. Ik voel mij namelijk het best onder de ZON en reizen maakt mij gelukkig. Ik ben onzeker en een eeuwige twijfelaar. Ik hou van fietsen en wandelen in de natuur. Ik ben een huismus, maar af en toe breekt mijn reizigersziel uit en wil ik ontdekken en avonturen beleven. Ik hou van rust, eenvoud en minimalisme. Ik geloof dat wij allen een deel zijn van de natuur en ontwikkelde hierdoor een passie voor gezondheid en natuurlijke genezing.

Ik studeerde verpleegkunde en studeerde af met grote ambities en verwachtingen. Op mijn 25e kreeg ik echter te horen dat ik narcolepsie had. Narcolepsie is een venijnige en onzichtbare slaapziekte die gekenmerkt wordt door onweerstaanbare slaapaanvallen overdag, nachtelijk wakker zijn en kataplexie bij emotie. Vele jaren vocht ik tegen mijn eigen lichaam, een strijd die ik niet kon winnen, ondanks mijn groei naar een gezonde leefstijl. Deze slaapziekte verplichte mij om te rusten, te vertragen en veel los te laten. Het was allesbehalve gemakkelijk. Maar toch bleef ik zoeken, vallen, opstaan, en verder zoeken. Naar een manier om mijn ritme in balans te brengen met mijn omgeving, mijn job en mijn gezin. Van verpleegkundige tot reisleidster tot onderneemster mee aan de wieg van Q-life personal training tot mama van Jade en Ruby.

Na een serieuze “dal” periode ongeveer 8 jaar geleden leerde ik yoga kennen. Yoga was voor mij een manier om in beweging te komen zonder energie te verliezen, een manier om te herstellen van een energetisch uitgeput lichaam. Maar yoga bracht mij nog veel meer, het bracht mij dichter bij mezelf, het opende mijn hart en leerde mij sneller los te laten, te accepteren wat ik niet kan controleren. Het leerde mij ook mij niet meer te schamen omdat ik het graag rustig aan doe in een wereld die gekenmerkt wordt door snelheid, actie en prestatiedrang.

Reeds snel besliste ik om mij in te schrijven voor de teacher training van Alberto Paganini. Ik volgde les bij meerdere fantastische yoga docenten en kwam in contact met andere technieken om te ontladen, te herstellen en te herleven zoals Qi Gong, Zinheng, emotioneel lichaamswerk en dynamische meditatie.

Ik ontdekte dat het inspireren van anderen om te vertragen, meer te rusten, te herstellen, gezonder te leven en hen te zien herleven mij energie gaf.

Er ontbrak echter nog 1 iets, mijn eigen “sacred space”, een ruimte, liefst in mijn eigen comfort zone, waar ik de juiste sfeer kon scheppen om mensen te helpen “healen”.

Januari 2021 werd deze droom werkelijkheid. We kochten een huis aan zee en duinen en Slow Life Yoga werd geboren.

Mijn lessen zijn zeer intuïtief en een combinatie van alles wat ik in binnen- en buitenland oppik en wil doorgeven. Gezondheid, ontspannen, herstellen en herleven vormen de rode draad doorheen de lessen.

Ook ik blijf nog elke dag bijleren en groeien als persoon, met vallen en opstaan. Leven met narcolepsie blijft een oefening in vertrouwen, vertrouwen dat alles altijd is zoals het bedoeld is te zijn.

Met liefde en passie,

Isabelle